*Dag 1 is ophalen/bezorgen, dag 2 voor gebruik, dag 3 voor terugbrengen/retourneren, dit rekenen wij als 1 dag prijs! (*geldt niet bij springkussens)

Bubbelvoetbal (1 stuks)

 22.50

Excl btw

((Bubbelvoetbal heeft een BTW tarief van 9%)

Onze bubbelvoetballen zijn van geweldige kwaliteit. Ze zijn van goede kwaliteit omdat het van PVC is gemaakt. Het materiaal is erg goed omdat het stevig is en tegen een goed stootje kan! Het bubbelvoetbal spel is goed te spelen voor jong en oud! Er zitten natuurlijk wel wat risico’s aan vast, je betreed de bubbelvoetballen ook op eigen risico!

De bubbelballen zijn 1,5 meter hoog. Er zit een riem constructie binnen in waardoor je de bubbelballen op je schouders draagt. Ook heb je twee handvaten waar je de bal op draagt.

Bij het huren van dit pakket krijg je het volgende;

  • 1 voetbal
  • 4 uitgeschreven spellen

We hebben 10 bubbelvoetballen op voorraad, de helft is rood en de andere helft blauw. Vanaf 2 te huren tot en met 10 stuks.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op! Bij het reserveren moet je de juiste dag uitkiezen wanneer je deze wilt huren. Klik bij eind-datum ook weer op dezelfde datum! Ik zal daarna z.s.m. contact met je opnemen om af te spreken hoe laat wij deze bubbelballen bij jou op locatie komen leveren.

Scroll naar boven